Ann

Over Ann

Hallo, ik ben Ann, 69 jaar oud en op zoek naar een man om samen van de seks te genieten. Ik ben een geile en rijpe dame die nog steeds de liefde en aandacht van een man kan waarderen.

Ik ben een actieve dame die een gezonde levensstijl heeft. Ik hou van wandelen, zwemmen, fietsen en ik heb ook veel interesses voor kunst en cultuur.

Ik ben een goedlachse en positief ingestelde persoon en ik heb veel energie en liefde om te delen. Ik hou van een goed gesprek en het contact met de mannen waarmee ik samen ben.

Ik ben op zoek naar een man met een goede karakter, die net zo actief is als ik en die net zo veel van sex geniet als ik. Je moet ook open staan om te ontdekken, leren en te ontwikkelen. Als je ook een leuke, gezellige persoon bent, ben je de perfecte match voor mij.

Als we samen zijn, zal ik je laten genieten van de liefde en de passie die ik te bieden heb. Ik ben een geile dame die houdt van romantiek, humor en intieme momenten. Laten we samen genieten van een avontuur dat we samen beleven!Leeftijd: 69     Haar kleur: Grijs     Haar type: Kort     Provincie: NL: Friesland     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Ann?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact