Freya

Over Freya

Heeft u zin in een avontuur? Ik ben Freya, 49 jaar oud en op zoek naar een man om elkaar lekker te verwennen. Ik ben een rijpe vrouw en heb veel ervaring in het leven en heb daarom veel te bieden. Ik ben geil en op zoek naar een man die ook van avontuur houdt en mij kan verwennen.

Ik ben een echt avontuur beest en kan geen genoeg krijgen van het avontuur. Ik ben op zoek naar een man die mij kan laten genieten van alle leuke dingen die het leven te bieden heeft. Seks is voor mij een belangrijk onderdeel van het leven en ik ben op zoek naar een man die dat net zo belangrijk vindt als ik.

Ik ben een rijpe vrouw met veel ervaring in het leven en ik ben geïnteresseerd in een man die dat ook kan waarderen. Ik ben op zoek naar een man die net zo geïnteresseerd is in avontuur en seks als ik. Ik ben hier om je te verwennen en ervoor te zorgen dat je geniet van onze tijd samen.

Ik ben een leuke vrouw met een goed gevoel voor humor en ik ben geïnteresseerd in een man die ook van gezelligheid houdt. Ik ben niet op zoek naar iemand die alleen maar seks wil. Ik ben op zoek naar een man die ook van gezelligheid houdt en die mij kan laten genieten van de tijd samen.

Als je geïnteresseerd bent in een leuke avontuurlijke tijd samen, dan ben ik de juiste persoon voor je. Ik ben een rijpe vrouw met veel ervaring in het leven en ik ben geïnteresseerd in een man die dat ook waardeert. Laten we samen genieten van het leven en elkaar lekker verwennen.Leeftijd: 49     Haar kleur: Blond     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Noord-Brabant     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Freya?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact